Sergeja P. Traven
Astrološko svetovanje
Prispevki v medijih
Intervjuji
Astrološke zgoščenke
Kontakt

za vse informacije
pokličite

gsm 040 699 899


 

Retrogradni planeti v letu 2018

Retrograden Merkur

22. marec – 15. april 2018

26. julij – 18. avgust 2018

16. november – 6. december 2018

Merkur se bo v letošnjem letu večinoma gibal retrogradno v ognjenih znamenjih, kar prinaša še več akcije in agresije, ki jo boste morali v teh obdobjih nadzirati. Misli bodo obogatene s pričakovanji in vizijami, ki bodo dosegle svoj vrh kasneje, v prihodnosti. Komunikacija bo v tem času impulzivna in obarvana s strastjo. Previdni bodite, da se izognete raznim izbruhom, s katerimi bi si le škodili. Vaša drža bo silovita, samozavestna, prepričljiva in dominantna pojavi pa se lahko tudi nasprotovanje in provokativnost. Povečana bo potreba po komplimentih s strani drugih. Prisotna bo močna potreba po učenju, ki jo boste težko uresničili, saj ne boste niti vztrajni, niti zbrani.

OPOZORILO: Nikar v tem obdobju ne kupujte električnih pripomočkov ali avtomobila.

Retrogradna Venera

5. oktober 2018 – 16. november 2018

Z retrogradno Venero lahko na plano pridejo zadeve, povezane s preteklostjo, ki se lahko nadaljujejo, dokler jih ne boste razčistili ali zaključili.  Vsekakor bodo v ospredje stopile finance, vaše vrednote in partnerski odnosi. Pojavi se lahko osamljenost, v notranjosti se boste začeli ukvarjati s spremembami, ki bodo nujno potrebne v odnosu. Okrepljen bo talent za kreativnost, vendar vam bo primanjkovalo motivacije za uspešno realizacijo. Ljubezenski odnosi bodo dobili nenavadno obliko, mikala vas bodo tudi prepovedana razmerja. Ne bodite presenečeni, če vas v tem obdobju ponovno obišče izgubljena ljubezen. Intimen svet bo obarvan z novimi razsežnostmi. Skozi odnose se boste srečevali z novimi lekcijami, ki vas bodo usmerile k novim pogledom in hkrati soočenju.

OPOZORILO: Nikar v tem obdobju ne ignorirajte partnerjevih potreb, saj bi se lahko usmeril drugam.

Retrogradni Mars

26. junij 2018 – 27. avgust 2018

Mars, ki simbolizira moški princip boste v retrogradni smeri čutili kot pomanjkanje energije, razdražljivost in konfliktnost. V tem obdobju se izognite novim začetkom in ciljem, saj bo dosega bistva okrnjena, zato boste težje prišli do svojega zastavljenega cilja. Njegovo energijo lahko usmerite v to, da razmislite kakšni so vaši cilji, kaj želite doseči in kaj ste za vse to pripravljeni žrtvovati. To je nestabilno obdobje, polno dvomov, strahov in napetih misli, ki bodo silile na plano. Čaka vas vstop v realnost, brez sanjarjenja in izgovorov, ter soočenje z vsemi omejitvami, ki vam jih ponuja življenje. Strah za preživetje izkoristite v smeri napredka in novih korakov na poslovnem ter finančnem področju, ki bo v tem obdobju še posebej izpostavljeno.

OPOZORILO: Nikar v tem obdobju ne izzivajte konfliktov in ne vztrajajte preveč pri svojem mnenju.

Retrogradni Jupiter

9. marec do 10. julij

 

Jupiter, planet sreče se bo nahajal v znamenju škorpijona, kar predstavlja optimizem, napredovanje in srečne okoliščine, v času retrogradnosti pa prihajajo ovire, še posebej tam, kjer bi želeli napredovati in nekaj povečati ali izboljšati. Usmerjenost k svojim potrebam bo povečana, posvetili se boste tudi svojim skritim željam, kar vas vodi v bolj polno življenje. Veliko boste razmišljali o moralnih posledicah svojih dejanj in še bolj vas bo skrbelo za prihodnost. Naučiti se boste morali sprejeti uspeh in materialne dobrine, le tako boste osebnostno rastli in se razvijali v pravi smeri. Notranji mir in zadovoljstvo bosta vaša glavna želja, zato se boste v tem času raznim razpravam in druženjem želeli izognit.

Retrogradni Saturn

od 17.4.2018 na 9° kozoroga ​do 6.9.2018 na 2° kozoroga

Retrogradni Uran

​od  1.1.2018 na 24° ovna do   7.8.2018 na 2° bika

​Retrogradni Neptun

​od  18.6.2018 na 16° ribi  ​do 25.11.2018 na 13° ribi

Retrogradni Pluton 

​od 22.4.2018 na 21° Kozoroga do 30.9.2018 na 18° Kozoroga

© 2006 sergeja.net | izdelava spletne strani: net-paket.com